ANA SAYFA > İZMİR > Kadınlar tiyatroda kendilerini anlattı

Kadınlar tiyatroda kendilerini anlattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadınlar tiyatroda kendilerini anlattı

Bornova Belediyesi’nin Kadın Danışma Merkezi’nden hizmet alan kadınların rol aldığı ‘Kadınlık Bizde Kalsın’ isimli oyun, Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi’nden sonra Uğur Mumcu Kültür Merkezi’ndeki Sevda Şener Sahnesi’nde büyük ilgi gördü.

Bugüne kadar Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi’nde oyunlarını sergileyen Bornova Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin oyuncuları ilk kez Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun merkezi olan Uğur Mumcu Kültür Merkezi’ndeki Sevda Şener Sahnesi’nde oyunlarını sahneledi. Kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ndeki etkileyici performanslarının ardından Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın teşviğiyle ikinci kez sahneye çıktılar. 11 kadının rol aldığı oyun ayakta alkışlandı.Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ‘Kadınlık Bizde Kalsın’ isimli oyununun yönetmenliğini Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Gülizar Taşkın yaptı.

Çok başarılı oldular

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Kadın Danışma Merkezimizden hizmet alan kadınlarımızın kendi sorunlarını anlatan bu oyunda rol almalarının çok değerli olduğunu söyledi. Kadınların amatör ruhla oldukça etkileyici bir oyun çıkardıklarını söyleyen Başkan Atila, “Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi’nde onları izledikten sonra mutlaka daha büyük bir sahnede daha çok seyirciyle buluşmaları gerektiğini düşündük. Sonuç çok başarılı oldu. Tüm oyuncularımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MentorEGE başarıyla sona erdi
Sonraki Haber Büyükşehir, Örnekköy’deki kentsel dönüşüm projesini görücüye çıkardı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?