ANA SAYFA > GÜNDEM > Kadınlar Günü Karşıyaka’da coşkuyla kutlandı

Kadınlar Günü Karşıyaka’da coşkuyla kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadınlar Günü Karşıyaka’da coşkuyla kutlandı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Karşıyaka’da, çeşitli STK’ların düzenlediği etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Anma törenlerinin en anlamlısı Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Karşıyakalılara emanet ettiği annesi Zübeyde Hanım’ın anıt mezarında yapıldı.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında ‘Üretici Kadın ve El Emeği Bostanlı Pazar Yerinde açıldı. Kadın üreticilerin yaptığı el emeği ürünlerin satışa sunulduğu pazar, 420 stanttan oluştu. Vatandaşlar 09.00-19.00 saatleri arasında Bostanlı pazar yerinde bulunan üretici kadın ve el emeği pazarını ziyaret edip, alışveriş yapabilecek.
Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Saadet Çağlın ve kadın meclis üyeleri Karşıyaka’ya bağlı Sancaklı Köyü’nde bulunan kadınları ziyaret etti. 
Karşıyaka Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen sergiye yaklaşık 50 resim katıldı, vatandaşların gönderdiği resimler de sergilendi. Mavibahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi B Blok giriş katında bulunan sergi, 8-12 Mart arasında vatandaşlar tarafından ziyaret edilebilecek.
Çeşitli STK’lar bu güne özel lokma döktürdü, konferanslar düzenledi. Paneller yaptı, sergiler açtı. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bu duyarsızlık neden?
Sonraki Haber Karşıyaka'da emekli astsubay evinde ölü bulundu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?