ANA SAYFA > İZMİR > Kaçakçılık operasyonunda 34 gözaltı

Kaçakçılık operasyonunda 34 gözaltı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaçakçılık operasyonunda 34 gözaltı

İzmir'de kaçakçılıkla mücadele kapsamında geçen hafta düzenlenen operasyonlarda 34 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekiplerince, kent genelinde 6-12 Mart arasında 8 ayrı operasyon gerçekleştirdi.

Konak, Karabağlar, Buca, Bornova, Karşıyaka, Bayraklı ve Narlıdere ve 4 ilde ev, iş yeri, depo ve araçlarda yapılan aramalarda 900 bin dolu makaron, 9 bin 280 litre etil alkol, 10 litre sahte içki, 9 bin 155 boş kavanoz ve kapağı, 2 kilo 30 gram cinsel gücü artırdığı öne sürülen ilaç etken maddesi, 22 bin 872 hap, spreyler ve suçta kullanılan 500 litrelik kazan ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 19 şüpheli emniyetteki işlemin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'u tutuklandı, 12'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’Li Başarır Karşıyaka’da imza günü düzenleyecek
Sonraki Haber İzmir'de konut satışları arttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?