ANA SAYFA > İZMİR > İzmirli Gazeteciler: Tek işimiz haber değil

İzmirli Gazeteciler: Tek işimiz haber değil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmirli Gazeteciler: Tek işimiz haber değil

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yıllık tarihinin en büyük doğal afetiyle karşı karşıya kaldığımız süreçte tüm meslek grupları 10 ilimizde, 15 milyon insanımızı etkileyen depremin yaralarını sarmak için seferber olmuş durumda. İzmirli basın meslek kuruluşları da, depremden etkilenen meslektaşlarına ve ailelerine destek olmak amacıyla harekete geçti.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi, Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şubesi, Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Ege Bölge Temsilciliği, Ege Magazin Gazetecileri Derneği, Sağlık Muhabirleri Derneği Ege Bölge Temsilciliği ve İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği, “TEK İŞİMİZ HABER DEĞİL” isimli kampanyada güçlerini depremzede gazeteciler için birleştirdi.

T.C. İzmir Valiliği’nin bilgisi ve oluruyla yürütülen kampanya kapsamında ayni bağışlar, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nde toplanıyor. İGC, ayni yardımları İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edecek. İzmirli gazetecilerin ayni yardımlarının depremzedelere ulaştırılmasına İzmir Büyükşehir Belediyesi aracılık edecek.

Gazeteciler, nakdi bağışlarını üyesi oldukları meslek örgütünün hesap numaralarına ‘BAĞIŞ’ olarak gönderebiliyorlar. Gazeteci olmayan vatandaşlarda arzu ettikleri takdirde kampanyada yer alan derneklerin hesap numaralarına bağışta bulunabilecekler.

“TEK İŞİMİZ HABER DEĞİL” isimli kampanyamıza haberleriyle destek vermek isteyen meslektaşlarımız ekteki görsele haberlerinde yer verebilirler. Kampanyaya nakdi destek vermek isteyen gazeteciler ve vatandaşlarımız kampanyaya katılan İzmir basın kuruluşlarıyla iletişime geçerek yol alabilirler.

İZMİR GAZETECİLER CEMİYETİ – igcizmir@hotmail.com

EKONOMİ MUHABİRLERİ DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ – emdizmiryonetim@gmail.com , muratdemircan2005@gmail.com

TÜRKİYE GAZETECİLER SENDİKASI İZMİR ŞUBESİ - izmirtgs@gmail.com , halilhuner@gmail.com

TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ

TÜRKİYE FOTO MUHABİRLERİ DERNEĞİ EGE BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ

EGE MAGAZİN GAZETECİLERİ DERNEĞİ

SAĞLIK MUHABİRLERİ DERNEĞİ EGE BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ - smdizmir35@gmail.com , erbalabanefsun@gmail.com

İZMİR YARGI VE GÜVENLİK MUHABİRLERİ DERNEĞİ – mutezel@yahoo.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Milletimizin başı sağ olsun
Sonraki Haber Kıyı Ege Belediye Başkanları maaşlarını depremzedelere bağışladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?