ANA SAYFA > MEDYA > İzmirli gazeteciler başkanını seçti

İzmirli gazeteciler başkanını seçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmirli gazeteciler başkanını seçti

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) 17. başkanını seçti: Dilek Gappi.

Gappi İGC'nin 2. kadın başkanı oldu.Tüzük gereği mevcut başkan Misket Dikmen’in aday olamadığı seçimde, başkanlık için 4 isim yarıştı. İzmir’in kıdemli gazetecilerinden biri olan Mustafa Yılmaz, mevcut yönetimde başkan yardımcısı olarak görev yapan Dilek Gappi, Dokuz Eylül Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Atilla ile Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şube eski Başkanı Mehmet Ali Okumuş’un aday olduğu seçim Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Özgür İGC Grubu’nu Mustafa Yılmaz, Emek ve Gelecek Grubu’nu Dilek Gappi. Birlikte Güçlüyüz Grubu’nu Murat Atilla temsil etti.
Seçimde oy sayım süreci sona ererken İGC'nin 17. başkanı Dilek Gappi oldu. Dilek Gappi'nin temsil ettiği mavi liste 202, Mustafa Yılmaz'ın temsil ettiği sarı liste 124, Murat Attila'nın turuncu listesi 81, Mehmet Ali Okumuş'un beyaz listesi 17 oy alırken, çiziklerin sayımının devam ettiği ve yönetimin çizik sonuçlarına göre belli olacağı ifade edildi. Oy sayım süreci sürerken açılan zarflarda 3 tane boş, 2 tane de çift oy çıktı. Yani 5 oy geçersiz sayıldı.


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan ilk transfer
Sonraki Haber KSK'de yönetim kombineyi çıkaracak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?