ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de uyuşturucudan 80 kişi tutuklandı

İzmir'de uyuşturucudan 80 kişi tutuklandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de uyuşturucudan 80 kişi tutuklandı

İzmir'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında haziran ayında düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 217 şüpheliden 80'i tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla geçen ay "torbacı" olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik Aliağa, Balçova, Bayraklı, Bornova, Buca, Çeşme, Gaziemir, Karşıyaka, Karabağlar, Konak, Narlıdere, Bayındır, Ödemiş ve Torbalı ilçelerinde 495 operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, 126 kilo 650 gram esrar, 20 bin 660 uyuşturucu hap, 1 kilo 450 gram eroin, 9 bin 660 sentetik ecza, 755 gram metamfetamin, 1 kilo 890 gram bonzai, 25 gram kokain ile 5 ruhsatsız tabanca, 61 tabanca fişeği, 3 ruhsatsız tüfek ve 114 tüfek fişeği ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 14 bin 431 lira ele geçirildi.

Polis ekipleri, bu olaylarla ilgili 217 şüpheliyi de gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 80'i "uyuşturucu ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan tutuklandı. Diğer zanlılar ise 25'i adli kontrol şartıyla olmak üzere serbest bırakıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İlçe başkanlarından Kılıçdaroğlu'na destek
Sonraki Haber Başkan Kocaoğlu Batmanlı 15 lise öğrencisini misafir etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?