ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de sahte içki operasyonu

İzmir'de sahte içki operasyonu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de sahte içki operasyonu

İzmir'de ürettikleri sahte içkileri sahil şeridindeki eğlence mekanlarına dağıtmak isteyen şebekeye operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, boş içki şişelerini toplayıp, merdiven altı imalatı yaparak, sahte bandrol ve etiketlerle sahil şeridindeki eğlence mekanlarına dağıtmak isteyen şebekeye operasyon düzenlendi. Teknik ve fiziki takibin ardından Karabağlar, Buca, Bayraklı, Konak, Karşıyaka, Bornova, Narlıdere ve Kemalpaşa ilçelerinde 10 ev, 10 iş yeri ve 2 araca baskın yapıldı.

Yapılan aramalarda 30 bin 154 şişe Sahte Içki, 188 litre sahte etil alkol, 130 litre sahte açık içki ve 51 boş şişe ele geçirdi. Operasyon kapsamında 11 kişi gözaltına alındı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Feribota zam geldi...
Sonraki Haber İlker Ergüllü KSK başkan adaylığını açıkladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?