ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de Otomobilsiz Kent Günü kutlandı

İzmir'de Otomobilsiz Kent Günü kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de Otomobilsiz Kent Günü kutlandı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamındaki Otomobilsiz Kent Günü'nde trafiğe kapatılan Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda yurttaşlarla bir araya geldi. Başkan Soyer ve Büyükelçi Meyer-Landrut sürdürülebilir ulaşım ile ilgili stantları da ziyaret etti.

Farkındalık etkinlikleriyle Avrupa Hareketlilik Haftası'nı kutlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi son günündeki Otomobilsiz Kent Günü kutlamalarıyla haftayı noktaladı. İzmir’de dokuzuncusu düzenlenen Otomobilsiz Kent Günü için Gaziosmanpaşa Bulvarı trafiğe kapatıldı. Bulvarda çocuk yogasından en yavaş bisiklet turnuvasına kadar birçok etkinlik düzenlendi. Sürdürülebilir ulaşımı tanıtmak için kurulan stantlar ilgi gördü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut da stantları ziyaret etti.
    
Otomobilsiz Kent Günü bu sabah (22 Eylül 2022) İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Avrupa Birliği (AB) ile yürüttüğü İzmir Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planı’nı (EU Support to İzmir Sustainable Urban Mobility Plan-SUMP İzmir) kamuoyuna açıklamasıyla başlamıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Beko'ya kaybetti
Sonraki Haber Kurtuluş coşkusu, ''Demokrasi'' ile taçlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?