ANA SAYFA > SAĞLIK > İzmir'de mesai dışı hizmet verecek hastaneler

İzmir'de mesai dışı hizmet verecek hastaneler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de mesai dışı hizmet verecek hastaneler

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan 'Beyaz Reform' kapsamında mesai sonrası hekim isteğine bağlı hasta kabulü başladı. Bu kapsamda İzmir'de 11 hastane ve 6 diş sağlığı merkezi saat 17.00'dan sonra da çalışacak.

Bu sağlık kuruluşlarına başvurmak isteyenlerin ise sadece randevu alması yeterli olacak. Sağlık Bakanlığı'nın hayata geçirdiği yeni sisteme bağlı olarak isteyen doktorlar bu yolla fazla mesai ve teşvik alacak.

İzmir'de mesai dışı hizmet verecek hastaneler şöyle: Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ödemiş, Alsancak, Bergama, Urla, Seferihisar ve Kemalpaşa Devlet Hastaneleri. İzmir Eğitim Araştırma, Alsancak, Bornova, Narlıdere, Karşıyaka ve Torbalı Diş Sağlığı Merkezleri.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK filede Muratpaşa Belediyespor'a da yenildi
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi gençleri Buca’da buluşturdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?