ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de kaçak avcılara geçit verilmiyor

İzmir'de kaçak avcılara geçit verilmiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de kaçak avcılara geçit verilmiyor

Sahil güvenlik ekiplerinin İzmir Körfezi’ndeki kaçak avcılarla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor.

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı ekiplerince, 20 Temmuz Perşembe günü İzmir Körfezi İnciraltı Kent Ormanı bölgesinde yasa dışı olarak avlandığı tespit edilen 48 çuval (1400 kg) kara ve kıllı midyeye ve Tuzla bölgesinde yasa dışı balık yemi ve su ürünleri avcılığında kullanıldığı tespit edilen biri 5 metre diğeri 6 metre boyundaki 2 adet isimsiz tekneye “İzmir Valiliği Yasa Dışı Su Ürünleri ile Mücadele Protokolü” kapsamında el konuldu. Teknelerin üzerinde bulunan 3 adet su motoru, 5 adet yem havuzu, 7 adet sepet, 10 metre hortum ve 100 metre pinter ağının mülkiyeti de kamuya geçirildi.

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığının görev bölgesinde operasyonlarına ve denetimlerine devam edeceği bildirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi’nden öğrencilere YKS tercih desteği
Sonraki Haber İZSU'dan İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne başvuru

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?