ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de İsveç Fahri Konsolosluğu'nda silahlı saldırı

İzmir'de İsveç Fahri Konsolosluğu'nda silahlı saldırı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de İsveç Fahri Konsolosluğu'nda silahlı saldırı

İzmir'de İsveç Fahri Konsolosluğu binası önünde gerçekleşen silahlı saldırı sonucu bir kadın yaralandı. Şüpheli gözaltına alındı ve kadın hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Bulvarı'ndaki bina önünde zihinsel engelli Z.Ö'nün silahlı saldırısı sonucu Emine T. yaralandı.Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan kadın, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Ağrı nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen şüpheli Z.Ö. suç aleti tabanca ile gözaltına alındı.Kadının Alsancak'ta bulunan İsveç Fahri Konsolosluğunda sekreter olarak çalıştığı belirtildi.Polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Ergüllü yönetim listesini oluşturuyor
Sonraki Haber Metro ve Tramvay çalışanlarının grevi sonlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?