ANA SAYFA > SPOR > İzmir'de futbol ekonomisi konuşuldu

İzmir'de futbol ekonomisi konuşuldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de futbol ekonomisi konuşuldu

İzmir Ekonomi Üniversitesi bahar şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen 'Futbolun Ekonomik Zirvesi' panelinde Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan bir araya geldi.

İEÜ Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen 'Futbolun Ekonomik Zirvesi' panelinde Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan konuşma yaptı. Futbolseverlerin buluştuğu organizasyonda kulüp başkanları futbolun ekonomik yapısını, sportif başarıları, altyapı hamlelerini ve İzmir futbolunun gelişimini masaya yatırdı.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Play-Off oynamayı hedefleyen Karşıyaka'nın Başkanı Turguy Büyükkarcı başkanların sürekli bir araya geleceğini söyledi. Karşıyaka, Göztepe, Altay ve Altınordu'nun mazisinin 400 yıldan fazla olduğunu ifade eden Büyükkarcı, "Kulüplerimiz yakın geçmişte kapanma aşamasına kadar geldi. Başkanlarımızın gece gündüz çalışmasıyla bu değerleri koruduk. Bizim yaptığımız başkanlık aslında iş değil, tabiri caizse manyaklık. Çünkü kendi işimizden gücümüzden oluyoruz. Cebimizden para veriyoruz. Ama en ufak sorunda küfür yiyoruz. Bizler için arma ve forma sevgisi çok ötede. Biz Karşıyaka olarak 1.5 sene öncesine kadar mali, idare, tesis ve sportif olarak kötü günler geçirdik. Zor günlerden geldik. Şu an önümüzde uzun bir süreç var. Hangi branşta mücadele edersek edelim altyapı şart. Altyapıyı geliştirmek için çok çalışmalıyız. Biz camia kulübü olmamıza rağmen derneğiz. Bu büyük dezavantaj. Çünkü seçimle gidebiliriz. Yeni gelecek yönetim bizim gösterdiğimiz intizamı gösterir mi bilmiyoruz. Dernekler yasası mutlaka düzenlenmeli. Bir başkan ya da yönetici kulübü yüzde 3'ten fazla borçlandırıyorsa o kişinin mal varlığına devlet ya da kulüp el koymalıdır.Başka çare yok. İki alkış, iki tezahürat için kulüpleri batırmakta kimse çekinmiyor. Karşıyaka özelinde konuşursak, altyapıyı oturtmadan sportif başarı beklenmesin" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kedi yuvasının yakılmasıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı
Sonraki Haber Ak Parti İl Başkanı Sürekli, Karşıyaka Stadı ile ilgili bilgi verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?