ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de 65 yaş üstü vatandaşlara kısıtlama getirildi

İzmir'de 65 yaş üstü vatandaşlara kısıtlama getirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de 65 yaş üstü vatandaşlara kısıtlama getirildi

İzmir İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 65 yaş üstü vatandaşların 10.00 – 16.00 saatleri dışında sokağa çıkmaları kısıtlandı. Kurul ayrıca sokakta sigara içmeyi de yasakladı.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger sosyal medya hesabından "Değerli İzmirliler;Doğal olarak son günlerde depreme yoğunlaşmış bulunuyoruz. Ancak tüm dünyanın henüz değişmeyen gündemi CORONA, İzmir’de de tırmanışta. Depremin olduğu günki rakamlara kıyasen bu gün iki katından fazla bir artış gerçekleşmiş durumda. Bu bağlamda Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla İzmir’de-Sokakta sigara içmek ve-65 yaş üstünün 10-16 saatleri dışında sokağa çıkması yasaklanmış;Valilik kararıyla bazı kurumlar hariç kaç haftalık olduğuna bakmaksızın hamileler idari izinli sayılmıştır.Özel sektör mesai düzenlemesi çalışmaları da devam etmektedir.TEMİZLİK, MASKE, MESAFE kurallarına uyalım, sağlıklı kalalım." açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya'ya nefes diyerek fidan diktiler...
Sonraki Haber Kaf Kaf İstanbul'da kayıp

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?