ANA SAYFA > SPOR > İzmir’de 14 yaş altı oryantiring heyecanı hafta sonu…

İzmir’de 14 yaş altı oryantiring heyecanı hafta sonu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir’de 14 yaş altı oryantiring heyecanı hafta sonu…

İzmir 14 Yaş Altı Oryantiring İl Birinciliği hafta sonu Sasalı Kent Ormanı ile Bostanlı Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacak.

Türkiye Oryantiring Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Mustafa Aris, il birinciliğinin 10-12 ve 14 yaş gruplarında cumartesi günü Sasalı Kent Ormanı, pazar günü de Bostanlı’da Uğur Mumcu ile Gode Cengiz Parkları arasındaki parkurda yapılacağını belirtti. Aris, 3 kategoride 6 kulüpten 66 sporcunun kayıt yaptırdığını ifade etti.  
Mustafa Eris, oryantiring sporuna her geçen yıl ilginin daha da fazla olduğunu yeni kulüplerin heyecan ve renk getirdiğini ifade ederek, “şampiyonanın tüm sağlık koşulları alınarak, kurallara uyulması şartıyla yapılacağını ve bu konuda çok dikkatli olacaklarını ifade etti. Maske, mesafe ve temizliğe özen gösterileceğini de belirten Aris, her iki gün yapılacak yarış için sporculara izinin alındığını, velileriyle birlikte lisanslarıyla gelebileceklerini söyledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Avrupa’dan ödüle doymuyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da yaralı pelikan kurtarıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?