ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Valisi Köşger'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

İzmir Valisi Köşger'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Valisi Köşger'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 30 Ağustos Zafer Bayramı için mesaj yayınladı. Mesaj şöyle:

"Türk Milletinin ve O’nun bağrından çıkmış ordumuzun, kahramanlığını ve cesaretini bir kez daha tüm dünyaya gösteren 30 Ağustos Zaferinin 98. yıldönümünde, Milletçe bu büyük Zaferi bir bayram olarak kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Ecdadımızın bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen büyük kahramanlıklar göstererek vermiş olduğu destansı mücadelenin taçlandırılışı olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı tebrik ediyorum.

30 Ağustos Zaferi gibi bir gurur ve coşkuyu yaşamamıza vesile olan, ülkemizin bağımsızlığını, kalkınmasını ve modernleşmesini sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Hayatta olan gazilerimize sağlık ve mutluluk içinde bir yaşam diliyorum.

30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin karşısına çıkan tüm engelleri milli birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla aşmasının somut bir ifadesidir. Güçlü ve kadim bir millet olarak tarih sahnesinde varoluşumuzun temel dinamiklerinden biri ve Anadolu’nun ebediyen Türk kalacağının dünyaya bariz bir mesajıdır.
Bu zafer; bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen kalpleri vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun milletimizle bütünleşerek gösterdiği büyük kahramanlıkların şanlı sonucudur.
 
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna uzanan sürecin en önemli dönüm noktalarından biri olan bu şanlı mücadele; sadece geçmişimizin bir hatırası olarak değil, aynı zamanda aydınlık geleceğimize yürüyüşümüzde de bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Türk Milleti dün Çanakkale'de, İstiklal Harbinde, 15 Temmuzda olduğu gibi bu gün de ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırılara karşı, geçmişten aldığı ilhamla, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecektir.

Bu azim ve kararlılıkla askeri, siyasi, içtimai ve iktisadi alanlarda gerçekleştirilen kazanımlarla ülkemizin bölgesindeki ve dünyadaki önemi daha da pekiştirilmiş; küresel güç haline gelmesi yolunda büyük merhaleler kat edilmiştir.

Türk Milleti olarak, bugün bunun haklı gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu haklı gurur, aynı zamanda bizlere birlik ve dirliğimizi her zaman koruma; başarılarımıza yenilerini ekleme ortak sorumluluğunu da yüklemektedir.

Bunun için de yeni kuşaklara daha güçlü bir ülke bırakma sorumluluğuyla bizi tek millet, tek devlet, tek vatan yapan yüksek değerlerimize sahip çıkmaya ve bu değerleri yüceltmeye devam etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz milletimizin ve onun saygıdeğer mensubu olan İzmirli hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramını bir kez daha tebrik ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti’ni emekleriyle, bilgi ve düşünceleriyle, sevgileriyle, fedakârlıklarıyla büyüterek bugünlere getiren devlet büyüklerimize ve ülkemizin güzide insanlarına saygılarımı, sevgilerimi ve şükranlarımı sunuyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramımız
Sonraki Haber Karşıyaka’da 30 Ağustos coşkusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?