ANA SAYFA > SPOR > İzmir Oryantiring 14 Yaş altı İl Birinciliği başladı

İzmir Oryantiring 14 Yaş altı İl Birinciliği başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Oryantiring 14 Yaş altı İl Birinciliği başladı

Türkiye Oryantiring Federasyonu İzmir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 14 Yaş Altı Oryantiring İl Birinciliği bugün Sasalı Kent Ormanı'nda başladı.

6 kulüpten 66 sporcunun katılımıyla 3 kategoride yapılan ilk gün orman içi yarışında 10 yaş grubu 10 hedef, 12 ve 14 yaş grubu da 14 hedefi en seri şekilde bulmak için kıyasıya bir mücadele verdi. Zaman zaman hedeflerdeki bilgisayardan ve bilgisayarı kullanan hakemden kaynaklı arızaların ve ilk çıkışta üçgenin unutulması dışında genelde sorunsuz geçen yarışta kulüp temsilcilerinin sağlık koşulları konusundaki uyarıları dikkatlerden kaçmadı. 

Yarışma yarın saat 11.00'de Bostanlı'da Uğur Mumcu -  Gode Cengiz Parkları arasındaki şehir içi parkuru ile sona erecek ve her iki yarışmasın dereceleri sonucunda 14 yaş altı 10 yaş erkek-kadın, 12 yaş erkek-kadın, 14 yaş erkek-kadın klasmanları belirlenecek.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji karşısında
Sonraki Haber Karşıyaka'da Anıl ameliyat olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?