ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Orman Bölge İşletme Müdürlüğü'ne Mustafa Ertekin atandı

İzmir Orman Bölge İşletme Müdürlüğü'ne Mustafa Ertekin atandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Orman Bölge İşletme Müdürlüğü'ne Mustafa Ertekin atandı

İzmir Orman Bölge İşletme Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Ertekin göreve başladı.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İzmir Orman İşletme Müdürlüğüne atanan Mustafa Ertekin’i makamında kabul etti. Görevinde başarılar diledi.

İzmir Orman İşletme Müdürü Ersen Çetin'in Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevine atanmasıyla boşalan İzmir Orman İşletme Müdürlüğü görevine Soma Orman İşletme Müdürü Mustafa Ertekin atandı.

1983 yılında Kastamonu Taşköprü İlçesi'nde doğan Mustafa Ertekin, ilk, orta ve lise öğrenimini Taşköprü'de tamamladı.2004 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesinden mezun oldu.2007-2015 yıllarında Sinop Orman İşletme Müdürlüğü'nde Göktepe ve Gerze Orman İşletme Şefi.2015-2018 yıllarında Ünye Orman İşletme Müdürlüğü Çaybaşı Orman İşletme Şefi.2018- 2022 yıllarında Emet Orman İşletme Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.2022 Yılı itibariyle İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, Soma Orman İşletme Müdürlüğü görevine atandı. 3 Ocak 2023 Tarihinden itibaren de İzmir Orman Bölge Müdürlüğü İzmir Orman İşletme Müdürü olarak göreve başladı. Evli ve bir çocuk babası.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın konuğu Galatasaray Nef
Sonraki Haber Başkan Soyer genç sürdürülebilirlik elçileri ile bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?