ANA SAYFA > SPOR > İzmir kulüplerinden başsağlığı mesajları

İzmir kulüplerinden başsağlığı mesajları

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir kulüplerinden başsağlığı mesajları

Karşıyaka'nın sembol ismi ve en büyük destekçisi Selçuk Yaşar'ın hayatını kaybetmesi sonrası tüm İzmir kulüpleri yeşil-kırmızılılar için başsağlığı mesajları yayınladı.

Göztepe'nin açıklamasında, "Karşıyaka Spor Kulübü Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve Karşıyaka Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

Altay yönetimi, "İzmir futboluna çok değerli katkıları olan, Karşıyaka camiasının manevi babası, Karşıyaka Spor Kulübü Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve Karşıyaka camiasına başsağlığı dileriz" açıklamasını yaptı. 

Altınordu, "İzmir'in duayen iş insanlarından ve Karşıyaka Spor Kulübü Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve Karşıyaka Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz" mesajını yayınladı.

Bucaspor da, "Karşıyaka Spor Kulübü Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Karşıyaka Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz" açıklamasını paylaştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Murathan: İzmir'deki en riskli semtler Bostanlı, Alaybey ve Mavişehir
Sonraki Haber Emre Gemici depremzedeler için formasını açık artırmaya çıkardı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?