ANA SAYFA > EKONOMİ > İzmir Köykoop. Birliği bir tıkla yanınızda

İzmir Köykoop. Birliği bir tıkla yanınızda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Köykoop. Birliği bir tıkla yanınızda

İzmir Köykoop. Birliği (www.koykoopizmir.com) adıyla sanal dükkanını açtı.İzmir'in doğal meyve ve sebzeleri,eşsiz lezzetleri,üreticiden tüketiciye aracısız bir tıkla kapınızda.Zeytinyağından bala peynirden mandalinaya Karakılçık ekmeğinden kestaneye kadar alışveriş yapabilirsiniz.

Sofranızdaki  ürünleri sadece market  raflarında görmeye alıştığınız bu dönemde,(www.koykoopizmir.com) sanal dükkanı sayesinde ürünün kaynağına,geldiği topraklara ulaşmak mümkün,ürünlerin hangi köyden geldiğini görebilecek,dilerseniz üreticisi ile tanışabileceksiniz.
Coğrafi bilgi sistemi ile harita üzerinde İzmir Köykoop. Ortağı Tarımsal Kalkınma kooperatifleri işaretli olup yol tarifi imkanı sunulmakta.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca Belediyesi’nden mahalle aralarına 6 otopark
Sonraki Haber 3D Yazıcı ile konut dönemi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?