ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Kent Konseyi üyeleri PAKO’ya fidan dikti

İzmir Kent Konseyi üyeleri PAKO’ya fidan dikti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Kent Konseyi üyeleri PAKO’ya fidan dikti

İzmir Kent Konseyi'nin Emek, Emekli ve EYT Çalışma Gurubu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Pako Sokak Hayvanları Sosyal Yaşam Kampüsü'nü ziyaret etti. Çalışma grubu üyeleri Pako’ya zeytin fidanı dikti.

İzmir Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Emek, Emekli ve EYT Çalışma Grubu, ağaçlandırma etkinliği düzenledi. PAKO Sokak Hayvanları Sosyal Yaşam Kampüsü'nü ziyaret eden üyeler, burada kampüsün bahçesine zeytin fidan dikti. Etkinlikte konuşan İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, "Dayanışma ve ortak akıldan gelen gücümüzle dikeceğimiz zeytin fidanlarının topraklarımıza, doğamıza bereket getirmesini, emeklilerimizin sesinin duyulmasına da vesile olmasını dileriz" dedi.

Ekonomik koşullarında emeklilerin mutsuz olduğunu dile getiren Kökkılınç, "Emekli maaşları kimseye muhtaç olmadan yaşamaya imkan vermiyor. Emeklilerin yaşam standartlarının iyileştirilmesi, sağlık hizmetleri ile  geçim ve barınma başta olmak üzere  medeni yaşam koşullarının düzeltilmesi ve seslerinin tüm  ülke ve kent  yönetimlerince duyulması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Fidan dikme etkinliğine DİSK Emekli-Sen Ege Bölge Temsilcisi Sabahattin Yeşiltepe de katıldı.  İzmir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Nüsret Doğan Albayrak ile Firdes Kutluk da biren konuşma yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer zehirsiz kent İzmir için imza attı
Sonraki Haber 2022 yılı konut satışlarında Karşıyaka ikinci

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?