ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü konserlere tüm İzmirlileri bekliyor

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü konserlere tüm İzmirlileri bekliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü konserlere tüm İzmirlileri bekliyor

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında düzenlediği ve İzmir’in 30 ilçesinde verilecek Türk Sanat Müziği konserlerine tüm vatandaşlar davet ediliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Türk Müziği Eğitiminin yaygınlaşması için tüm Halk Eğitimi Merkezlerinde "Türk Müziği Enstrümanları Eğitimi" kursları ve "Türk Müziği Koro Çalışması" kursları açıldı. Bu kapsamda ayrıca "Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz" projesi ile Türk Müziği Korosu kurularak Halk Eğitimi Merkezlerinde koro çalışmaları ve eğitimler düzenlendi. 

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü proje kapsamında çalışmalarına hemen başladı. İzmir'in 30 ilçesinin Halk Eğitimi Merkezlerinden toplam 1814 kursiyerle 40 Türk Sanat Müziği korosu kuruldu. Proje kapsamında faaliyet gösteren 40 TSM Korosu Ocak ayında önce kendi ilçelerinde ayrı ayrı konserler verecek, daha sonra Şubat ayı içerisinde tüm korist ve şeflerden oluşan ortak bir konser verecek. Ayrıca Ege bölgesinde Şubat ayı içerisinde farklı illerde konser performansları sağlanacak.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atıl durumdaki Çeşme Gümrük Binası ilçeye kazandırılıyor
Sonraki Haber Toprak Dede'nin adı Narlıdere'de yaşayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?