ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ''İşimiz Temiz Projesi'' eğitimlerine devam ediyor

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ''İşimiz Temiz Projesi'' eğitimlerine devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ''İşimiz Temiz Projesi'' eğitimlerine devam ediyor

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, “İşimiz Temiz Projesi” kapsamında Halk Eğitimi Merkezleri tarafından verdiği eğitimler devam ediyor.

Bu kapsamda kendi sektörlerine özel hazırlanmış hijyen eğitimi programları ile hijyen standartlarını yükselten işletmelere her gün yenileri ekleniyor. İzmir DoubleTree By Hilton Hotel’in tüm personeli de eğitimlerini tamamlayarak “İşimiz Temiz” diyor.

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu ve OPET’in iş birliği ile geliştirilen “İşimiz Temiz Projesi” kapsamındaki eğitimler, Halk Eğitimi Merkezleri aracılığıyla İzmir’de etkin şekilde yürütülüyor.

İzmir başta olmak üzere 20 ilde yürütülen proje ile işletmelerin hijyen standartlarını yükseltmek ve aynı zamanda bu işletmelere duyulan güven ve tercih edilirliklerinin artmasıyla da işletmelerin gelir artışının sağlanması hedefleniyor. Proje ile; yiyecek - içecek, konaklama ve ulaşım sektöründeki mikro işletmelerin sahipleri ve/veya çalışanlarına temizlik ve hijyen konularında ücretsiz eğitimler vermek ve işletme ile birlikte çalışanların kapasitelerinin geliştirilmesi amaçlanıyor. Eğitimler ücretsiz ve herkese açık olarak Halk Eğitimi Merkezleri tarafından veriliyor ve İzmir’de proje eğitimlerini tamamlayan işletmelere her gün yenileri ekleniyor. İzmir Gaziemir DoubleTree By Hilton Hotel’in ilgili alanlarda görev alan tüm personeli de eğitimlerini tamamlayarak “İşimiz Temiz” dedi. 8 saat süren eğitim programında kişisel hijyenden mekân hijyenine, hijyenin sağlık üzerindeki etkilerinden işletmelerin sürdürülebilirliği ile olan ilişkisine kadar pek çok konu başlığı ele alındı. Eğitim sonunda Gaziemir DoubleTree By Hilton Hotel’i personeli daha sağlıklı, hijyenik ve temiz işletmelerin çoğalması için rehberlik yapılan eğitimden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kınık'ta hayvancılığa eğitimli destek
Sonraki Haber Bayraklı’nın parklarında tabelalar yenilendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?