ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir İl Milli Eğitim ile İl Tarım ve Orman arasında işbirlilği

İzmir İl Milli Eğitim ile İl Tarım ve Orman arasında işbirlilği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir İl Milli Eğitim ile İl Tarım ve Orman arasında işbirlilği

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Valilik binasında gerçekleştirilen imza törenine,  İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür ve İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen katıldı.

Protokol kapsamında ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik, avcılığı ve yetiştiriciliği yapılan su ürünlerinin tanıtılmasının ve su ürünlerinin yalnızca taze soğutulmuş tüketimini değil, aynı zamanda çeşitli işleme teknolojileri kullanılarak hazırlanan ürünlerinin tüketilmesinin önemini anlatarak, öğrencilere su ürünlerini sevdirmek amaçlanıyor. Protokol kapsamında öğrencilere eğitim amaçlı animasyon, çizgi filmi gösterimi ve su ürünleri ile ilgili çeşitli konularda eğitim verilmesi, balık şenliği yapılması, yarışmaların düzenlenmesi hedefleniyor.
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı’ya bir ayda 500 ton asfalt
Sonraki Haber İzmirli öğrenciler, Marmara Denizi’nin müsilaj sorununa çare buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?