ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir, hayırsever desteğiyle bir okula daha kavuşuyor

İzmir, hayırsever desteğiyle bir okula daha kavuşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir, hayırsever desteğiyle bir okula daha kavuşuyor

İzmir Valiliği'nin himayesinde, Urla ilçesi Denizli Mahallesinde yapılacak olan Özel Eğitim/ Uygulama Okulunun protokolü imzalandı.

Protokol; İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür ve Hayırsever Kamran Habif tarafından imzalandı. İmza törenine; Urla Kaymakamı Murtaza Dayanç, Şube Müdürü Mesnet Aras ve Urla İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz katıldı.

İzmir’de eğitime bir destek de Hayırsever Kamran Habif’den geldi. İzmir’in Urla İlçesi Denizli Mahallesinde bulunan arsada, 12 derslikli Özel Eğitim/Uygulama Okulunun hayata geçmesi için gerçekleştirilen protokol ile Urla ilçesinde özel eğitime ihtiyacı olan bireyler için önemli bir imkân sağlanmış olacak. İzmir Valiliğinde gerçekleşen törende; Kamran Habif Özel Eğitim / Uygulama Okulunun protokol imzaları hayırlara vesile olması dilekleri ile atıldı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 146 Yıldır Spor Sahnesinde Rum Kulüpleri – Ermis/Pera/Beyoğlu
Sonraki Haber Soyer: Yoksulluğa karşı birlikte mücadele şart

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?