ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği Dokuz Eylül Yarı Maratonu'na hazırlanıyor

İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği Dokuz Eylül Yarı Maratonu'na hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği Dokuz Eylül Yarı Maratonu'na hazırlanıyor

6 Eylül pazar günü düzenlenecek 9 Eylül Yarı Maratonu için 10 gönüllü koşucu 2 profesyonel atlet hasta çocuklar için 21 km koşacak. ‘İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği’, Anadolu’nun dört bir yanından hasta çocukların tedavisi için İzmir’e gelen ve kalacak yeri olmayan ailelere dernek evlerinde konaklama imkanı veriyor.

Kaynak Geliştirme Müdürü Dr. Şule Azak, Covit-19 tedbirleri sebebiyle dernek etkinlikleri ve organizasyonlarının iptal olduğunu şu dönemde “Yardımseverlik Koşuları” sayesinde daha fazla yardım toplayabildiklerini ve daha çok hasta çocuk ve ailesine umut olduklarını belirtti. “9 Eylül Yarı Maratonu” için “Yardımseverlik Koşusuna katılmaya hazırlanan İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği’ne destek olunması çağrısında bulunan Dr. Azak, yardımlarını esirgemeyen İzmirlilere teşekkür etti.

İzmir Hasta Çocuk Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Sevil Ozan; bir hafta gibi kısa bir sürede koşucularla irtibat kurarak, onları yardım toplama kampanyamıza dahil eden, aynı zamanda bu maratonun gönüllü koşucularından biri olan  dernek üyemiz Zeynep Çelebi'ye, maratona derneğimiz adına katılan  gönüllü koşucular; Arzu Korkmaz, Durmuş Yeltekin, İrfan Çelik, Murat Şahin, Okan Vurmaz, Ozan Arslan, Turgay Baskın, Ufuk Kansu, Yiğitcan Yener’e ayrıca profesyonel koşucular 2020 Salon şampiyonası Türkiye şampiyonu Evren Bayan ile eski milli atlet Gülşen Eser’e teşekkür etti ve başarılar diledi. “Bu organizasyona bizi davet eden ve destek sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi ile organizasyonu düzenleyen Maraton İzmir ekibine de ayrıca çok teşekkür ederiz” dedi. 

‘İzmir Hata Çocuk Evleri’ adına 9 Eylül yarı maratonuna şu atletler katılacak: Arzu Korkmaz, Murat Şahin, Durmuş Yeltekin, Okan Vurmaz, Ufuk Kansu, İrfan Çelik, Yiğitcan Yener, Turgay Baskın, Zeynep Erçelebi, Evren Bayan, Gülşen Eser ve Ozan Arslan

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 89. İzmir Enternasyonal Fuarı açıldı
Sonraki Haber LÖSEV'in İzmir'de et dağıtımı devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?