ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Gaziantepliler Derneği Karşıyaka’da kuruluyor

İzmir Gaziantepliler Derneği Karşıyaka’da kuruluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Gaziantepliler Derneği Karşıyaka’da kuruluyor

İzmir’e yerleşen ve yaşamlarını sürdüren Gaziantepliler, “İzmir Gaziantepliler Derneği”ni kurma çalışmalarına Karşıyaka’da başladı.

Karşıyaka’daki Red Green otelin sahibi olan Deniz Avşar’ın, Ali Karayılan ve arkadaşlarıyla öncülük ettiği kuruluş çalışmalarının son aşamaya geldiği belirtildi. Deniz Avşar, “Değerli dostlar İzmir’ de bulunan Gaziantepliler olarak hemşeri derneğimizi kurma aşamasındayız. Türkiye’nin 3. büyük anakent şehrindeki bu eksikliği giderme yolunda büyük bir adım attık. En kısa sürede kuruluş aşamasını tamamlayıp dernekleşerek faaliyete başlayacağız. İzmir’de yaşayan tüm Gazianteplileri tek çatı altında toplayıp, birlik ve beraberliği sağlayacağımız gibi yöremizin özelliklerini buraya taşıyıp efsane olmasını sürdürüp gelecek nesillere taşıyacağız. Destek bekliyor ve tüm Gaziantepli hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Toobcoin ön satış başladı mı, kaç TL, ne kadar olacak? Toob satışa çıktı mı, Toobemi hangi borsada listelenecek?
Sonraki Haber Karşıyakalı Armağan'a Bakü'de sevgi seli...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?