ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Büyükşehir'den Karşıyaka'da kamulaştırma kararı

İzmir Büyükşehir'den Karşıyaka'da kamulaştırma kararı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir'den Karşıyaka'da kamulaştırma kararı

Karşıyaka'da Yalı Mahallesi, Ahmet Kemal Baysak Bulvarı'nı İZBAN Hattı üzerinden Şemikler Mahallesi'ne ve Anadolu Caddesi'ne bağlayacak olan 40 metrelik alan kamulaştırılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi trafiği rahatlatmak için kamulaştırma yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı şöyle: "İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Yalı Mahallesi, Ahmet Kemal Baysak Bulvarı'nı İZBAN Hattı üzerinden Şemikler Mahallesine ve Anadolu Caddesine bağlayacak olan, 1/1000 ölçekli uygulama imar planında 40 metre genişliğindeki imar yoluna isabet eden ve imar planı uygulaması ile zemin taşınmazı terk edilen zeminüstü taşınmazların, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu kapsamında yapılacak olan kamulaştırma işlemlerine başlanılmasının kabülüne karar verdi"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka filede Sakarya deplasmanında
Sonraki Haber Soyer: İki yıl içinde hedefimiz 5 milyon turist

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?