ANA SAYFA > SPOR > İzmir Büyükşehir kulüplere ikinci ödemeyi yaptı

İzmir Büyükşehir kulüplere ikinci ödemeyi yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir kulüplere ikinci ödemeyi yaptı

Koronavirüs salgını sürecinde tüm spor kulüplerinde olduğu gibi İzmir bölgesindeki futbol takımlarını zor durumda bıraktı. Yaşanılan ekonomik dar boğaz iyice ağırlaşınca İzmir ekiplerine İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden büyük destek geldi.

İzmir kent tarihinde 100 yıla yaklaşan veya aşan kulüplere İzmir’i ulusal ve uluslararası alanda tanıttıkları için bu sezon 10 milyon TL’lik reklam desteği vermeyi kararlaştıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilkini ocakta ödediği bu rakamın 2. taksitini pandemi sürecinde yatırdı. Maçlarında İzmir Belediyesi’nin yürüttüğü fuarlar ve Maraton İzmir gibi spor organizasyonlarının reklamlarını taşıyan kulüplerden Göztepe, Altınordu ve Altay, ikinci taksit ödemelerini mart ayında alırken Karşıyaka, Menemenspor ve Bucaspor’a geçtiğimiz hafta içinde para yatırıldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kayak ailesinden Tire Belediyesi’ne teşekkür
Sonraki Haber İzmir’in kirazı imeceyle toplanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?