ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden “Biz Varız” gönüllülerine teşekkür buluşması

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden “Biz Varız” gönüllülerine teşekkür buluşması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden “Biz Varız” gönüllülerine teşekkür buluşması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısıyla başlatılan “Biz Varız” dayanışma kampanyasının gönüllüleri, 26 Haziran Cuma 18.30’da Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde bir araya gelecek. Başkan Soyer’in de katılacağı buluşmada gönüllülere sertifikaları verilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi “Biz Varız” dayanışma kampanyasında çalışan gönüllüler için teşekkür buluşması düzenliyor. Buluşma, dayanışma kampanyasının çağırıcısı Başkan Tunç Soyer’in katılımıyla 26 Haziran Cuma 18.30’da Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde yapılacak. Müzik dinletisinin de olacağı buluşmada gönüllülere sertifikaları takdim edilecek.

Gönüllüler “Biz Varız” kampanyası kapsamında lojistik merkezine çevrilen Kültür Park’taki hollerde gıda paketlemiş, bu gıda paketlerinin dağıtımında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin personeline yardımcı olmuştu. Gönüllüler ayrıca küresel salgın nedeniyle tarım işçisi bulmakta sorun yaşayan enginar üreticilerinin ve Kemalpaşalı kiraz üreticilerinin de yardımına koşmuş, kiraz hasadına katılmıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer her geçen gün daha da büyüyen “Biz Varız” kampanyası hakkında “İzmirliler adeta kardeşliğin, dayanışmanın, yardımlaşmanın tarihini yazıyor. Onlara ne kadar teşekkür etsem az gelir” diye konuşmuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Gümrükçü’den ibadethanelere ziyaret
Sonraki Haber Başkan Soyer: Üretenin yanında duracağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?