ANA SAYFA > MEDYA > İzmir aşığı Azeri TV'ciden KKTC'ye program...

İzmir aşığı Azeri TV'ciden KKTC'ye program...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir aşığı Azeri TV'ciden KKTC'ye program...

İzmir ve Karşıyaka aşığı, her fırsatta bu iki kenti ziyaret eden ve arkadaşlarıyla hasret gideren Namık Zeynalzade (Namiq Zeynalzade) Azerbaycan`dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti televizyon kanalı olan ADA TV`de " Görüş Zamanı" adlı yeni bir program yayına başlayacak.

Namık Zeynalzade programla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
"Bu programda Azerbaycan`ın Gazi, sporcu, millet vekilleri, bilim adamları, doktorlar, müzisyenler, işadamı ve.b gibi konuklar yer alacaklar. Amaç Azerbaycan`la siz değerli seyircilerimiz arasında bir köprü kurmaktır. Proje Yapıcısı Namık Zeynalzade bir çok internet tv kanalları`nda  Genel Üretici olarak çalışmıştır. O hem de  Şiir söyleyendir Namık Zeynalzade`nin proje müdürü olarak İlk kez 2021 yılında çekimleri Azerbaycan`da yapılan "Önde Olanlar" adlı program`ı Türkiye`nin BrTV televizyon kanalında yaklaşık bir yıla yakın yaylnlanmıştır.  O sadece Türkiye`de değil aynı zamanda Uluslararası televizyon kanalları ile de görüşmeler yaparak Azerbaycan`ı daha da uzaklarda tanıtmak ve temsil etmek istiyor. Bu vesile ile de bu yıl Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yayımlanan Ada Tv rehberliği ile razılaşma elde etmiştir. Program her haftanın pazar günü Türkiye saati ile 18:00 da Bakü saati ile 19:00 da yayınlanacaktır. Program ekibi: ProjeYapımcısı: Namık Zeynalzade, Sunucu: Nermin Mammadova, Yönetmen: Rövşen Ahmedov, Editör: Valide Valiyeva ve Montaj: Elçin Talıbov. Programımızın ilk yayınında konuğumuz İkinci Karabağ savaşçısı Gazi Hayal Garayev olacaktır. O hem de Dünya Türk Ocakları Hazar Başkanıdr. Değerli dostlar "Görüş Zamanı" programını inanıyoruz ki severek izleyeceksiniz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Sındır: Toplumun çimentosu esnaf eriyor
Sonraki Haber Başkan Tugay, Bursa'da iklim zirvesine katıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?