ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir Agora'da bir piyano iki piyanist

İzmir Agora'da bir piyano iki piyanist

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Agora'da bir piyano iki piyanist

34. Uluslararası İzmir Festivali antik dönemin en görkemli kent agoralarından biri olan İzmir Agora’da 27 Ağustos 2021 Cuma günü alışılmışın dışında bir piyano resitaline ev sahipliği yapacak.

Dünyanın sayılı 4 el piyano ikililerinden Ricardo Vieira ve Tomohiro Hatta’dan oluşan MusicOrba, Portekiz Büyükelçiliği ve İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile 34. Uluslararası İzmir Festivali’ne katılıyor.  Sıra dışı ikili İzmir konserinde Fernando Lopes-Graça’nın “Rustik Portekiz Melodileri” ve Felix Mendelssohn’un “Bir Yaz gecesi Rüyası Uvertürü”nü seslendirecek.

MusicOrba konserinin biletleri online olarak Biletix’ten, AASSM’deki ana gişeden ve konser günü İzmir Agora’daki gişeden alınabilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Egeli Akademisyenden over kanserine karşı umut veren proje
Sonraki Haber Seferihisar Belediyesi 2. Uluslararası Resim Çalıştayı sona erdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?