ANA SAYFA > İZMİR > İZELMAN işçilerinden yarım gün iş bırakma kararı

İZELMAN işçilerinden yarım gün iş bırakma kararı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZELMAN işçilerinden yarım gün iş bırakma kararı

İZELMAN'da örgütlü olan Genel İş İzmir 1 ve 3 No'lu Şube ile Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası ve belediye bürokratları arasında görüşülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı. İZELMAN çalışanları yarım gün iş bırakma kararı aldı

Buna göre yarın ESHOT şoförleri ve otopark çalışanları fazla mesaiye kalmayacak, parçalı çalışma yapmayacak. Eşrefpaşa Hastanesi acil, anaokulları, aş evleri ve itfaiye hariç tüm iş yerlerinde yarım gün iş bırakılacak.

7 bin 500 kişilik İZELMAN toplu sözleşmesinin son 40. gününe gelindi. 74 maddelik toplu sözleşmenin son 4 maddesinde şu ana kadar anlaşma sağlanamadı. Bunun üzerine alınan karara göre yarın ESHOT hat şoförleri ve otopark çalışanları fazla mesaiye kalmayacak, parçalı çalışma yapmayacak. Ayrıca Eşrefpaşa Hastanesi acil, anaokulları, aş evleri ve itfaiye hariç tüm iş yerlerinde yarım gün iş bırakılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka, Amasya'da kayıp...
Sonraki Haber Kamil Karadeniz'e baba acısı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?