ANA SAYFA > İZMİR > İZBAN'dan mobil uygulama

İZBAN'dan mobil uygulama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZBAN'dan mobil uygulama

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TCDD ortaklığında kurulan ve İzmir'in kuzey-güney aksında 13 yıldır çok stratejik bir toplu taşıma hizmeti sunan İZBAN, setlerin kaç dakika sonra istasyonda olacağını gösteren mobil uygulamayı hayata geçirdi.

İZBAN mühendisleri tarafından tasarlanan uygulama ile yolcular artık hem kendisine en yakın trenin kaç dakika sonra istasyonda olabileceğini görüyor, hem de istasyon seçimi yaparak diğer setler hakkında da anlık bilgi alabiliyor. "Zamanınız Bizim İçin Değerli" sloganıyla 92. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda tanıtımı yapılan uygulama, Google Play Store'da https://play.google.com/store/apps/details?id=com.izban.izban linkinden, App.Store'da ise ve https://apps.apple.com/tr/app/i-zban-yolcu-asistan%C4%B1/id6446676057?l=tr linklerinden indirilebiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Fuarı’nda Karşıyaka rüzgârı esiyor
Sonraki Haber EİB’nin ihracatı ağustos ayında 1,5 milyar doları aştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?