ANA SAYFA > SPOR > İyi Parti'li Berber: Eylem için gerekli izinler alacağız

İyi Parti'li Berber: Eylem için gerekli izinler alacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İyi Parti'li Berber: Eylem için gerekli izinler alacağız

İYİ Parti Karşıyaka İlçe Teşkilat Başkanı Volkan Berber, Karşıyaka Stadı önünde gerçekleştirecekleri eylem için izinleri bayramdan sonra alacaklarını belirtti.

Berber "Karşıyaka Stadı'nın inşaat çalışmaları duran arazisi, 3 yıldır boş bekliyor. İlçenin orta yerinde atıl halde kalan arazide hiçbir çalışma yok. Yapımı Karşıyaka İlçe Stadı projesi ortaya çıktıktan sonra gündeme gelen Göztepe'nin Gürsel Aksel Tesisleri'ne inşa edilen yeni stadında ise çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Tüm ruhsat ve izin süreçleri tamamlanan 220 milyon TL ihale bedelli stat, 2019'da hizmete açılacak. Karşıyaka Stadı tartışmalarından çok sonra, 2014'te kapatılıp 2015'te yıkılan Alsancak Stadı'nın yeniden inşaatı da devam ediyor. Bu stat da 2018-19 sezonunda kapılarını yeni haliyle açacak. Süreci tekrar uzayan Karşıyaka'da ise belirsizlik hakim" dedi.

Volkan Berber artık seslerine cevap beklediklerini söylerken sözlerine devam etti: "Karşıyakalıların hastanesini elinden aldınız. Bayraklı ilçesini elinden aldınız. Karşıyakayı Anadolu Caddesiyle üçe böldünüz, artık siyasi ranttan kendinizi alın stadmızı geri verin. Bayram sonrası Sivil toplum kuruluşlarından da eylem için destek isteyeceğiz. İşin bizler için ne kadar ciddiyet taşıdığını yetkililerden görmelerini istiyoruz ve verdikleri sözleri müjdeli haberlerini arkalarında durmalarını istiyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka taraftarı Şahin'e destek çığ gibi büyüyor
Sonraki Haber Karşıyaka’nın çevre elçileri Estonya’da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Arkadas Arkadas 14.08.2019

Dava acildi. Durduruldu. Ne yapabileceksin?

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?