ANA SAYFA > İZMİR > İYİ Parti İzmir'den kampanya çalışmaları

İYİ Parti İzmir'den kampanya çalışmaları

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İYİ Parti İzmir'den kampanya çalışmaları

İYİ Parti İzmir il ve ilçe teşkilatları adına, depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara şifa dileklerini ileten İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İzmir’lilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

İyi Parti İzmir'den yapılan açıklama şöyle: "Depremde zarar görenlere destek amacıyla deprem bölgesinde İl Başkanlığı Yönetim Kurulu koordinatörlüğünde Kri̇z Masası kurarak yardım kampanyası başlattı. İYİ Parti İl ve ilçe teşkilatlarının katkılarıyla toplanan ve çevre illerdeki İYİ Parti teşkilatlarından gelen yardım malzemeleri çok sayıda depremzedeye dağıtılıyor.
Deprem kriz masasında; tüp gaz İle çalışan kamp sobaları, masa, sandalye, hijyen malzemeleri,kıyafet, tuvalet kağıdı, plastik çatal-bıçak-kaşık, ıslak mendil, battaniye, ayakkabı, mont çocuk bezi vb. yaşamsal ürünler bulunmaktadır.
     
Nöbetleşe olarak gece gündüz hizmet veren ekip Adalet Mahallesi, 1593/3 sok. No:6 Bayraklı Emek Sitesi’nde konuşlanmış durumdadır. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız Kri̇z Masasının 0(506) 429 58 99 ve 0(532) 551 71 39 numaralı telefonlarından irtibata geçebilirler.
     
İYİ Parti İzmir ailesi depremin olduğu ilk günden itibaren afetzedelerin yanında olmaya, acıları paylaşıp, ihtiyaçları karşılamaya devam ediyor.
     
Sahada depremzedeler ile sürekli temas halinde olan İl Başkanımız Hüsmen Kırkpınar öncülüğünde il, ilçe yöneticilerimiz ve meclis üyeleri ile gecelerini gündüzlerine katarak nöbete devam etmektedirler.
     
Havaların soğumaya başlamasıyla diğer il başkanlıkları ile koordineli çalışmalar sayesinde gerekli malzemelerin acilen temini ve afetzedelere ulaştırılmasındaki hassasiyette önemsemektedir.
     
Sahada İzmir’in pandemi koşullarında böyle büyük bir afeti yaşamasının ardından, halkla bütünleşen dert dinleyen, derman arayan İyi Partililer vatandaşlarımızın hayatlarına dokunmaya devam ediyor."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Parti İzmir’den depremzedelere psikolojik destek
Sonraki Haber Gaziemir’de depremde yaşamını yitiren vatandaşlar unutulmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?