ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İstibdat Kumpanyası kahkaya boğdu

İstibdat Kumpanyası kahkaya boğdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İstibdat Kumpanyası kahkaya boğdu

Yönetmenliğini Barış Erdenk’in yaptığı, başrolde Levent Üzümcü’nün oynadığı İstibdat Kumpanyası, Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelendi. Bir dönem komedisi olan oyun, izleyenleri kırdı geçirdi.

Karşıyaka Belediyesi’nin girişimleriyle Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda sergilenen ve girişin ücretsiz olduğu oyuna halk büyük ilgi gösterdi. Oyun için kapıların açılmasından saatler önce tiyatronun önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar salonu hınca hınç doldurdu. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar geceye katılamazken, eşi Zehra Akpınar oyunu sonuna kadar takip etti.

Osmanlı’daki İstibdat döneminde her türlü zorluğa rağmen ayakta durmaya çalışan bir kumpanyanın hikayesini anlatan müzikal komedi oyunu İstibdat Kumpanyası, Karşıyakalı sanatseverlerden tam not aldı. Oyun sık sık alkışlar ve kahkahalarla kesildi. Oyunun sonunda oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı.

Gecenin sonunda oyunculara Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürü Veysel Çıldır tarafından çiçek ve üzerinde “İ love Karşıyaka” yazan biblolar hediye edildi.

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka 2'de 2
Sonraki Haber Tiyatro 'oscarları' Karşıyaka'da sahiplerini bulacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?