ANA SAYFA > GÜNDEM > İsmail Çiftçioğlu: Birlikte başaracağız...

İsmail Çiftçioğlu: Birlikte başaracağız...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İsmail Çiftçioğlu: Birlikte başaracağız...

Karşıyaka Belediye Başkan adaylarından İsmail Çiftçioğlu bu gece Zübeyde Hanım Mahallesi'nde kurulan Gönül Sofrasındaki iftar yemeğinde vatandaşlara seslendi ve "Birlikte başaracağız" dedi.

Seçim çalışmalarını son dakikaya kadar başladıkları ilk gün heyecanı ve hızıyla sürdüreceklerini, Karşıyaka'da ziyaret etmedikleri hiç bir yer kalmayacağını ifade eden ve "Birlikte başaracağız. Bu kent bizim, hepimizin" dedi. Ak Parti ve Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu şöyle konuştu: 
"Bu akşam Gönül Sofya'mızda Zübeyde Hanım Mahalle’mizin sakinleriyle birlikte keyifli bir iftar gerçekleştirdik. Gelecek Ramazan ayında belediye başkanı olarak birlikte iftar etmek için sözleştik. İnanıyorum ki birlikte başaracağız…"
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Muharrem Candaş ve Fazlı Arınç Türk Güreşinin Efsane Karşıyakalıları
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyespor yenildi, elendi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?