ANA SAYFA > SPOR > İslamoğlu: Gelecek turnuvada şampiyon olacağız

İslamoğlu: Gelecek turnuvada şampiyon olacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İslamoğlu: Gelecek turnuvada şampiyon olacağız

Karşıyaka Kurumlar Dart Şampiyonası'nda 3. olan Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gelecek turnuvanın hazırlıklarına şimdiden başlayacağını açıkladı.

Şampiyonanın favorilerinden İlçe Tarım Müdürlüğü'nü zorlu geçen maçta yenerek yarı finale yükselen ancak bu turda Orman Bölge Müdürlüğü'ne son atış sonrası yenilerek 3.'lük maçı oynama hakkını kazanan Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yarıfinal maçına iddialı çıktı. Ne varki bu turda SGK Karşıyaka Müdürlüğü'ne yenilen Karşıyaka İlçe Müdürlüğü Halk Kütüphanesi'ne 3.lük maçı için rakip oldu.
Müdürlüğü Halk Kütüphanesi maçını kazanarak "Üçüncülük Kupası"na ulaşan Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kaptanı aynbı zamanda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu kupayı Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel'in elinden aldı.
Maç sonrası www.karsiyakahaber.com a açıklama yapan Mustafa İslamoğlu, "İlçe Tarım Müdürlüğü en güçlü ve şampiyonluğun favorisiydi. Zorlu bir maçtan sonra yenerek, diğer turda zafere ulaşacağımızı tahmin ettik ancak şansızlık sonucu yarı finalde Orman Bölge Müdürlüğü'ne yenildik. Final maçını oynamayı düşünürken çıktığımız 3.lük maçımız beklenenden zorlu geçti. Rakibimiz güçlüydü ve çetin ceviz çıktı. Ancak kazandık ve 3. olduk. Şimdiden gelecek turnuva için kollarımızı sıvıyoruz. Haftanın belli günlerinde antrenman yapacağız ve gelecek şampiyonada zirveye ulaşmak için çok çalışacağız" dedi.
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Mustafa İslamoğlu, Hasan Ayar, Recep Gencay, Mahmut Sevinç, Merih Öztoprak, Hacı Mehmet Ayten ve İbrahim Cin yer aldı.

Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ ( www.karsiyakahaber.com )

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Serkan Ergüven: Söz konusu Türk voleybolunun geleceği ise bizler doğru yoldayız
Sonraki Haber Gökovalı’nın belgeseli Karşıyaka’da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?