ANA SAYFA > GÜNDEM > İnönü ve Zübeyde Hanım'a müjde...

İnönü ve Zübeyde Hanım'a müjde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İnönü ve Zübeyde Hanım'a müjde...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Karşıyaka Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Özuslu’dan Karşıyaka’nın 2 mahallesine müjdeli bir haber geldi.

Karşıyaka Belediye Meclisi'nin bugün yapılan Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda söz alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Karşıyaka Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Özuslu, Karşıyaka’nın Zübeyde Hanım ve İnönü mahallelerinde taşkınları önleyecek bir çalışma yapılacağını belirterek, “Bugün burada Karşıyaka için iyi bir haberi paylaşmak istiyorum. İnönü ve Zübeyde Hanım mahallelerinde biliyorsunuz yağmur suyu hatlarının imalatı meselesi vardı ve geçtiğimiz günlerde ihaleler sonuçlandı. 6 kilometrelik hattı 7 milyon 400 bin TL bedel ödeyerek İzmir Büyükşehir Belediyesi yapacak. Bu hizmet, özellikle oradaki sel taşkınları için ciddi bir önlem olacak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Visitİzmir yayında
Sonraki Haber Sedat Sözer'in adını yaşatacağız...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?