ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > İnfrared Isıtıcı

İnfrared Isıtıcı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İnfrared Isıtıcı

Elektrikli ısıtıcı modelleri iş ve dış mekanlarla yüksek ısı performansı elde etmek için kullanılmaktadır.

Isıtıcı çeşitleri içerisinde infrared ısıtıcı modelleri bulunmaktadır. Bu ısıtıcıların doğrudan ve yüksek ısıtma kabiliyeti bulunmaktadır. Aynı zamanda kısa sürede hemen ısıtması sebebiyle de tasarruflu ısıtıcılar kategorisinde yer almaktadır. Bu sobaların tasarımı ve teknik özellikleri oldukça farklı şekilde hazırlanmıştır.

Bu ısıtıcı modelleri ayaklı olarak kullanılabilir veya duvara monte edilebilir. Duvara monte edilebilen modeller duvarda güvenli bir şekilde ısıtma işlemini yapmaktadır. Bunun yanında ayaklı olan modellerde devrilme tehlikesine karşı emniyet düzeneği bulunmaktadır.  İnfrared ısıtıcılar ısıtmak üzere düğmesi açıldığında cihazın baktığı yön anında ısındığı için çok fazla tercih edilen ısıtıcı çeşidi olarak bilinmektedir.

İnfrared Isıtıcı Kullanımı

Isıtıcılar kullanıldığı alanın büyüklüğüne göre seçilmeli. Büyük bir alanı ısıtma amacıyla infrared ısıtıcılar kullanılmaktadır. İnfrared ısıtıcı yüksek performanslı elektrikli ısıtıcı modelleridir. Bu ısıtıcıları ve farklı modelleri incelemek ve satın almak için https://www.luxell.com.tr/infrared-isitici sayfasını ziyaret edebilirsiniz.  Burada çok faklı ve donanımlı ısıtıcıları bulabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sağlıklı Erkek Çocuk Atlet
Sonraki Haber İngilizce Tercüme Bürosu Hizmetleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?