ANA SAYFA > SPOR > İlter Köseoğlu: Ekip olarak inanmış durumdayız

İlter Köseoğlu: Ekip olarak inanmış durumdayız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İlter Köseoğlu: Ekip olarak inanmış durumdayız

Sigortashop Kadınlar 1.Ligi A Grubu’nda ikinci yarıya 3 galibiyet alarak başlayan ve zirve takibini sürdüren Karşıyaka, Cumartesi günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak.

13 Şubat Cumartesi günü 50.Yıl Deniz Esinduy Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16:30’da başlayacak. Ligin ilk yarısında yeşil kırmızılılar evinde konuk ettiği rakibini 3-1 mağlup etmişti.

Önce Çanakkale Belediyespor ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetleriyle Playoff’a dev bir adım attıklarını belirten Karşıyaka Spor Kulübü As Başkanı ve voleybol şubesi A takımdan sorumlu yönetici İlter Köseoğlu “Özellikle bu iki galibiyetle rakiplerimize de bir mesaj verdiğimizi düşünüyoruz. Hedefimiz doğrultusunda ekip olarak çok çalışıyoruz. Fizyoterapistimizden kondisyonerimize, takım kaptanımızdan en genç oyuncumuza kadar tüm takım inanmış durumda. Finallarde de rakiplerimizle eşit şartlarda mücadele edebilmemiz için takımımız transferi haketti. İnce eleyip sık dokuyarak nokta atış yaptık. Kübalı oyuncumuz Lianma Flores Pazar günü Karşıyaka’da olacak. Göztepe maçında da sahaya çıkacağını düşünüyoruz.” 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da denizde erkek cesedi bulundu
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir’den 14 Şubat’ta şiddet farkındalığı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?