ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > İktisatEvim Senetle Ev ve Araba Sahibi Yapıyor

İktisatEvim Senetle Ev ve Araba Sahibi Yapıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İktisatEvim Senetle Ev ve Araba Sahibi Yapıyor

Senet ile alışveriş avantajlarından bahsederek İktisatEvim senetle ev ve araba sahibi olmak mümkün mü? Bu detaylara da yazı içerisinde yer vereceğiz.

Teknik olarak diğer kaynaklara kıyasla daha fazla fon sağlayan bir sistemdir. Senetle alışveriş oldukça güvenlidir.  Kısıtlayıcı koşullar içermediğinden daha fazla tercih edilmektedir. Kredi kartı ve kredi faiz oranları göz önüne alındığında yâda kredi kartı kullanmayan bir kişi için kurtarıcıdır.

Kefilsiz İktisatEvim senetle ev ve araba sahibi yapıyor. Neden, İktisatEvim’i seçmeliyim. 

Faiz ödemesi yok alacağınız ev, araba yâda arsayı olması gereken fiyattan alabilirsiniz. Taksitleri kendi bütçenize göre belirleyebilirsiniz.  Kredisiz, peşinatsız olarak ev yâda araba sahibi olabilirsiniz. 

İktisatEvim Avantajlarını Özetlemek gerekirse;

  • Taksitleri kendiniz belirlersiniz,
  • Faiz yâda farklı bir fark ödemezsiniz,
  • Peşinatsız olmasa bile ev ve araba sahibi olabilirsiniz.
  • Evinizi ucuza mal edebilirsiniz.

Bu sistem bugüne değin 300 binin üstünde ailenin ev, araba, arsa sahibi olmasına olanak sağladı. Faizsiz Toplumsal Dayanışma Sistemi İktisatEvim senetle ev ve araba sahibi yapıyor.

İyi bir yatırım aracı olan sistemde katılımcılar nasıl güvence altına alınmaktadır? Güzel bir soru;  Gayrimenkul Teminatı ile güvence altına alınan başvuru sahipleri deneyimli ve profesyonel bir ekip tarafından bilgilendirilmektedir.   

İktisatEvim ve Kırmızı Koltuk

Ev ortamı sıcaklığında huzurla seçiminizi acele etmeden sağlayabileceğiniz samimi bir ortamdır. En yakın şubeyi ziyaret ederek gözleriniz ile görebilirsiniz. 

Kendi bütçe ve ödeme durumunuza göre sizin seçeceğiniz sistemde ülkenin herhangi bir yerinden dilediğiniz ev yâda arabaya sahip olabilirsiniz.  Sonrasında koşullarınız değişirse sizde sistem değişikliğine gidebilirsiniz.  İktisatEvim senetle ev ve araba sahibi yapmak için elindeki tüm imkânları kullanmaktadır. 

Ödeme sistemleri;

  • Sıra Tespitli İktisatEvim Sistemi 
  • Vade Ortası İktisatEvim Sistemi 
  • Esnek Ödemeli İktisatEvim Sistemi 

Ödeme sistemlerinden size en uygun olanı seçerek kısa sürede ev ve araba sahibi olabilirsiniz.  Artık daha fazla beklemeden web sitesi üzerinden bilgilerinizi bırakarak aranmanızı sağlayabilirsiniz. Aklınıza takılan her soruya İktisatEvim danışanları yanıt verecektir.  Kısa sürede en avantajlı şekilde faizsiz, peşinatsız ve senetle ev ve araba sahibi olmak için İktisatEvim şubelerini ziyaret edin yâda 444 00 14 numaralı hattan uzmanlara ulaşın. 

https://www.iktisatevim.com.tr/

https://www.iktisatevim.com.tr/senetle-araba-almak-istiyorum

https://www.iktisatevim.com.tr/senetle-ev-almak-istiyorum

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İstanbul’da Senetle Araba Alma Fırsatı
Sonraki Haber Peşinatı Olmayanlara Ev Alma Fırsatı!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?