ANA SAYFA > EĞİTİM > İKLEV eğitim için koşuyor

İKLEV eğitim için koşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İKLEV eğitim için koşuyor

Bu yıl pandemi koşullarında düzenlenen İzmir Dokuz Eylül Yarı Maratonu’na, İzmir Karşıyaka Lisesi Eğitim Vakfı gönüllü atletleriyle katılacak. İKLEV'den yapılan açıklama şöyle:

"Her yıl geleneksel hale gelen İzmir Dokuz Eylül Yarı Maratonu’na bu yıl İKLEV olarak ilk kez katılıyoruz. Vakfımız adına katılacak gönüllü yarışçılar bu yarışın geçen yılın erkekler birincisi, GETAYE FISSEHA GELAW ile atletizm Milli takımımızın sporcularından geçen yılın bayanlar ikincisi MERYEM ERDOĞAN ve uluslararası çeşitli maraton yarışlarına katılan Mexico City maratonu bayanlar birincisi SHEWARGE ALENE AMARE vakfımız forması altında yarışacaklardır.
Vakfımızın bu yarışa katılmaktaki amacı, İKLEV adını duyurmak, tanınırlığını arttırmak ve eğitime destek sağlamaktır. Bilindiği üzere bu tür yarışlarda, STK ları adına katılan sporculara bağışçıların yaptıkları maddi katkılar,  STK larına eğitim, kapsamında maddi destek sağlamaktadır. Sivil Toplum Kuruluşları için koşmak herkes için farklı anlamlar ifade edebilir. Bu seçimi yapmaktaki motivasyonlar farklı olabilse de hem hazırlık hem de yarış sırasında bir sivil toplum kuruluşu için koşuyor olmak koşuculara ekstra motivasyon sağladığını ifade eden organizasyon sahibi  İzmir Büyükşehir Belediyemize, bu tür yarışlarda, STK’lara sağladığı destek ve katkılarından dolayı teşekkürü ayrıca borç biliriz. 
Biz Kimiz: 
İzmir Karşıyaka Lisesi Eğitim Vakfı (İKLEV), 1996 dan günümüze, Karşıyaka Lisesi öğrencilerine ve mezun olan, lisans, lisansüstü eğitimlerine devam eden öğrencilerine eğitim desteği sağlayan, ayrıca, Karşıyaka Lisesinin ihtiyaçları doğrultusunda bakım onarım, alt yapı desteği konusunda, her türlü katkıyı veren, tek geliri bağışlar olan bir Sivil Toplum Kuruluşudur." 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarsus'a 57 yaban hayvanı gönderdi
Sonraki Haber Kaçak et deposuna müdahale

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?