ANA SAYFA > MEDYA > İGC üyeleri, bahara merhaba dedi

İGC üyeleri, bahara merhaba dedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İGC üyeleri, bahara merhaba dedi

İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Seferihisar Bademler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nde bahara ‘merhaba’ dedi. İGC Başkanı Gappi, “Hıdırellez coşkusunu üyelerimizle beraber yaşamak istedik” ifadelerini kullandı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Seferihisar Bademler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nde düzenledikleri kahvaltı organizasyonuyla, 6 Mayıs ‘Hıdırellez Bahar Bayramı’nı kutladı. Düzenlenen etkinliğe, İGC Başkanı Dilek Gappi, İGC Önceki Dönem Başkanı Misket Dikmen, İGC Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda İGC üyesi katıldı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de, etkinliğe gelerek İGC üyeleriyle birlikte kahvaltı yaptı. Başkan İnce, 1985 yılından itibaren üyesi olduğu kooperatifte İGC üyelerini ağırlamaktan çok memnun olduğunu ifade ederek, “Gelecek ‘Hıdırellez Günü’nde, güzel baharlarda buluşmayı diliyorum” dedi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, “İzmir Gazeteciler Cemiyeti olarak Hıdırellez Bayramı’nı, coşkusunu ve mutluluğunu üyelerimiz ile paylaşmak istedik. Türkiye’nin sayılı tarımsal kooperatiflerinden biri olan Bademler’de buluşmak istedik. Üyelerimiz de çok ilgi gösterdi. Türkiye’de medyada beraberliğe ve birliğe yönelik yaklaşımlara tanık olmak istiyoruz. Maalesef son yıllardaki yıpranmalardan pay alan sektörlerinden başında ‘medya’ geldi. Bölündük, küçüldük ve parçalandık. Teknolojinin bize verdiği fırsatlar ve genç meslektaşlarımızın azmi ile yeni bir medya anlayışına ulaşacağımızdan hiç kuşkum yok” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. Ayak yarışları Bergama'da start aldı
Sonraki Haber Ergüllü, Karace ve Karabağlı KSK camiasıyla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?