ANA SAYFA > MEDYA > İGC ile İzmir Barosu şiddete karşı ''Nar Protokolü'' imzaladı

İGC ile İzmir Barosu şiddete karşı ''Nar Protokolü'' imzaladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İGC ile İzmir Barosu şiddete karşı ''Nar Protokolü'' imzaladı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti yürüttüğü ‘Şiddete Karşı Medya İletişim Projesi- Nar’ kapsamında İzmir Barosu ile protokol imzalandı.

Şiddete karşı tüm yerel otoritelerle ortak hareket etme kararlılığını sürdüreceklerini söyleyen İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi, İzmir Barosu’na verdikleri destek için teşekkür etti.

İGC Başkanı Gappi, “Şiddete karşı proje simgemiz Nar gibi tek tek değil, hep birlikte mücadele etmeliyiz. Ancak birlik olursak cana dokunabiliriz Çok yakında İzmir, Manisa ve Muğla’da mahallelerde gerçekleştireceğimiz Nar buluşmalarında birlikte olacağız” dedi.
İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel ise Nar Projesi’ne Baro olarak, her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını söyleyerek, şiddete karşı hukuki desteğe ihtiyacı olan herkese ücretsiz olarak yardımcı olduklarını da hatırlattı.

Protokol imza töreni sonrası, İzmir Barosu Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Nar proje toplantısında, proje destekçisi diğer kurumların da temsilcileri katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Çağla Çağlar ve Hazal Palabıyık, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği’nden Nihal Bulmamış, İzmir Barosu İnsan Hakları Merkezi Müdürü Av. Devrim Cengiz Aygün, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Avukatı Birgül Değirmenci, Mülkiye Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Kooperatifi’nden Prof.Dr.Sevda Alankuş ve Yasemin Yücesoy’un katıldığı toplantıda, mahalle buluşmalarında izlenecek yöntemler ve deneyimler tartışıldı.
 
İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Hollanda İnsan Hakları Programı desteği ile yürüttüğü ‘Nar- Kadın ve LGBTİ+ Odaklı Şiddete Karşı İletişim Projesi’, Nisan ayında şiddet yoğun mahallelerde farkındalık çalışmaları yapacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde kayıtlar başladı
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Türk Kızılayı’na destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?