ANA SAYFA > İZMİR > İftar paketleri Mendereslilerle buluştu

İftar paketleri Mendereslilerle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İftar paketleri Mendereslilerle buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen iftar paketleri Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Biz Varız” dayanışma kampanyası kapsamında gönüllülerin desteği ile hazırlanan iftar paketleri Menderes’te vatandaşlara dağıtıldı. 5 bin iftar paketinin dağıtımına Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, CHP Menderes İlçe Başkanı Gizem Ergün ve CHP’li belediye meclis üyeleri de katıldı.

Uygulamayla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Ramazan’ın birlik ve beraberliğini Menderes’imizde yaşamaya devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için erzak yardımlarımızı sürdürürken, İzmir Büyükşehir Belediyemizin başlattığı ‘Biz Varız’ dayanışma kampanyası kapsamında hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle oluşan iftar paketlerini Menderes’imizin köylerindeki vatandaşlarımızla buluşturduk. Tüm hemşehrilerim adına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer başta olmak üzere büyükşehir çalışanlarına ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Her şey Menderes için diyerek çıktığımız hizmet yolculuğumuzda vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların sesi olmaya devam edeceğiz” dedi. 

CHP Menderes İlçe Başkanı Gizem Ergün de, sevgi, hoşgörü ve dayanışma ayı Ramazan’da Menderesli vatandaşların unutulmadığını kaydederek, “ Gerek ilçe başkanlığı olarak gerekse hem Menderes Belediyemiz hem de İzmir Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle Ramazan’da vatandaşlarımızla buluşmaya, onlara destek olmaya devam ediyoruz. Menderes’imizin her bir ferdi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Destekleri ve dayanışma ruhunu ilçemizde en iyi şekilde yansıttıkları için Menderes Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kayalar ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e teşekkür ederim” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka indirim isteyecek
Sonraki Haber Bornova’da vergi ödeme kolaylığı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?