ANA SAYFA > EKONOMİ > İAOSB’de devir teslim töreni

İAOSB’de devir teslim töreni

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İAOSB’de devir teslim töreni

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin 21. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimin ardından yönetim bayrağını Hilmi Uğurtaş’tan devralan Cenk Karace ve ekibi, düzenlenen devir teslim töreni ile geçmiş dönemde hizmet veren yöneticilere teşekkür plaketi sundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, İAOSB’ye kurulduğu günden bu yana emek vererek gelişimine katkıda bulunan tüm geçmiş dönem yöneticilerine teşekkür ederek, aldıkları bayrağı daha ileriye taşımak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi. 

İAOSB’nin tüm donatıları ve olanakları ile Türkiye’nin örnek OSB’leri arasında yer aldığına dikkat çeken Karace, yeni dönem yönetimi olarak mevcut olanakları ve hizmetleri daha ileriye taşıyarak Bölgenin prestijini ve değerini arttırmak istediklerini vurguladı. 

Göreve geldikleri bir aylık süre içerisinde yürüttükleri çalışmalar hakkında da kısa bilgiler aktaran Karace, konuyla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü:  “Göreve gelirken birtakım sözler verdik. Bunlardan en önemlisi Bölgemizin alanlarının genişletilmesi konusuydu. Bununla ilgili görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Daha büyük sanayi parseline ihtiyaç duyan firmalarımızın taleplerine yanıt verebilmek için gerekli çalışmaları yürütmeye başladık. Üniversite-sanayi iş birliğinin gücünü önemsiyoruz. Bu noktada Bölgemizde teknopark kurulumu için yetkili kurum ve merciler ile görüşerek konuyla ilgili ilerlemeler kaydettik. Ege Bölgesi Sanayi Odası binasının buraya taşınması ile ilgili yapılan ihaleyi de neticelendirdik. EBSO binamız, 19 Mayıs 2024’te Bölgemizde faaliyet göstermeye başlayacak. EBSO’nun varlığı Bölgemizin prestijine güç katacaktır. Pandeminin ardından hayatın tam manasıyla normale dönmesi ile birlikte Bölgemizin tiyatro ve koro gruplarını da yeniden hayata geçiriyoruz. İAOSB, sosyal hayata ilişkin faaliyetleri ile de yeniden sahnelerde olacak.”

Katılımcılarını yürüttükleri tüm çalışmalara ilişkin 3 ayda bir kez düzenleyecekleri paylaşım toplantısı ile bilgilendireceklerinin altını çizen Karace, “Göreve geldikten sonra yönetim sürecinin ne denli yoğun olduğuna şahit olduk. Bu nedenle bir kez daha geçmiş dönem yöneticilerimize teşekkürü bir borç biliyorum” diyerek kürsüyü İAOSB Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş’a bıraktı. 

Uğurtaş da İAOSB’nin birçok konuda olduğu gibi bu konuda da Türkiye’de bir ilke ev sahipliği yaptığının altını çizerek, “EBSO’dan devraldığımız yönetim bayrağını böylesine güzel bir ortamda bölgemize yakışır biçimde arkadaşlarımıza teslim etme şansına sahip olduk. Ben bu birlikteliği sağlayan, başta Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Cenk Karace olmak üzere tüm yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bölgemiz 20 yılda büyük gelişim kaydetti. İnanıyorum ki yeni yönetimimiz yapacakları çalışmalarla Bölgemizi daha da ileriye taşıyacaklardır.  Bizler de geçmiş dönem yöneticileri olarak yeni yönetimimizin her zaman yanında yer almaktan ve her türlü desteği vermekten gurur duyacağız” ifadesinde bulundu. 

Hilmi Uğurtaş, Fatih Uysal, Atilla Baysak, Sinan Atik ve Mehmet Karahaliloğlu’na İAOSB Yönetim Kurulu olarak verdikleri hizmetler, Aydın Tümentümür ve Esat Özdemir’e geçmiş dönem denetim kurulu görevleri, Kadri Şeker’e divan başkanlığı hizmetleri, Enver Olgunsoy’a yayın komitesi çalışmaları için verdikleri değerli katkılardan dolayı, Enginar Yemek Firması Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Aslan Katrancı’ya da devir teslim etkinliğindeki destekleri için teşekkür plaketinin sunulmasının ardından, düzenlenen kokteyle geçildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer: İzmir yeni bir marka kazandı
Sonraki Haber Madde bağımlılığı ile mücadelenin yolları Bornova’da anlatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?