ANA SAYFA > İZMİR > Hüsnü Şenlendirici’nin adı Bergama'da parka verildi

Hüsnü Şenlendirici’nin adı Bergama'da parka verildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hüsnü Şenlendirici’nin adı Bergama'da parka verildi

Bergama Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda oy birliği ile Bergamalı Sanatçı Hüsnü Şenlendirici’nin adı Harmanyeri’nde yeniden düzenlenen parka verildi.

Bergama Kültür Merkezi Salonu’nda Belediye Başkanı Hakan Koştu başkanlığında toplanan Belediye Meclisi, Ocak ayı tutanaklarının okunarak onaylanması ile başladı. Daha sonra belediye başkanlığı, birimler ve komisyonlardan gelen konular görüşülerek karara bağlandı. Meclis gündeminde yer alan Sanatçı Hüsnü Şenlendirici’nin adının Maltepe Mahallesi Harmanyeri mevkiinde bulunan ve yeniden düzenlenen parka verilmesi maddesi görüşülerek, oy birliği ile karara bağlandı.

Sanatçı Hüsnü Şenlendirici’nin adının yeniden düzenlenen parka verilmesinin Bergama’nın Hüsnü Şenlendirici’ye vefasının bir nişanesi olduğunu söyleyen Başkan Koştu, “Bergama'mızı her ortamda ve katıldığı her programda tanıtan, Bergama adını dilinden hiç düşürmeyen hemşehrimiz Dünyaca ünlü Klarnet Virtüözü Hüsnü Şenlendirici'nin adının yeniden düzenlediğimiz parka verilmesi, gönüllü tanıtım elçimiz, kardeşimiz Hüsnü Şenlendirici ve ailesi için hayırlı olsun” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocuklar öğrenme ve keşfetme heyecanını Başkan Batur’la paylaştı
Sonraki Haber Ege Teknopark genç girişimcilerin yanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?