ANA SAYFA > SAĞLIK > Her damla kan bir umut

Her damla kan bir umut

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Her damla kan bir umut

Lösemi hastalığıyla mücadele eden ve ilik nakli bekleyenler için İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Genel Müdürlüğü’nde kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu ve İZELMAN Genel Müdürü Burak Alp Ersen’in de yer aldığı etkinlikte 122 kişi bağışta bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN A.Ş. çalışanları, ilik nakli bekleyen bebek İbrahim Dora Turan ve diğer bebeklere destek olmak için donör seferberliği başlattı. İZELMAN Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen kan ve kök hücre bağışına aralarında İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu ile İZELMAN Genel Müdürü Burak Alp Ersen’in de bulunduğu 122 çalışan katıldı. Minik Dora için 30 Temmuz’da başlatılan kampanya İZELMAN’ın verdiği destek ile biraz daha büyüdü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyespor U13 Su Topu Takımı 2.Lig'de
Sonraki Haber İZTO Müzesi’ndeki seramikler, bilimsel kitap oluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?