ANA SAYFA > EKONOMİ > Hediyelik Eşya Günleri Başladı

Hediyelik Eşya Günleri Başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hediyelik Eşya Günleri Başladı

26. kez İzmir Kültürpark Fuar Alanı 2 Nolu Sergi Salonu’nda SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günleri başladı.

Hediyelik Eşya GünlerindeTürkiye ve dünyanın dört bir yanından binlerce yılbaşı hediyelik eşya ziyaretçilerine indirimli fiyatlarla sunacak.

14 gün süre ile açık kalacak olan SOUVENIR 2015 her gün 11.00-22.00 saatleri arasında İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda ziyaret edilebilecek. Bu yılki hedefin 200 bin ziyaretçi olduğu belirtildi.

Kendi alanında SOUVENIR’ın Türkiye’nin en kapsamlı organizasyonu olduğunu belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, kolay ulaşımıyla kent merkezindeki Hediyelik Eşya Günleri’nin tek çatı altında katılımcılarının da ziyaretçilerinin de yüzünü güldürdüğünü söyledi.

SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günlerinde hediyelik eşyalar, el yapımı ürünler, yöresel ve organik ürünler, Anadolu el sanatları, antika ve sanat,promosyon ürünler gibi ürünler sergilenirken, bu ürünlerin sıcak satışları da yapılıyor.

SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günlerinde sergilenen değişik ürünlerin yanında, Yalnız havacılık alanında eğitim veren Ege bölgesi ve İzmir’in ilk Havacılık Meslek Lisesi Havajet’in tanıtım standı açması dikkat çekti.  Havajet İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi Havajet’in ikinci yılına girdiğini, okullarının kuruluş amacını ve hedeflerini her platformda havacılık mesleğine gönül verenlere anlatmaya çalıştıklarını söyledi.

Haber ve Fotoğraflar:  Yılmaz DURMAZ – Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’ya 20 bin TL ve tribün kapatma cezası…
Sonraki Haber Bostanlıspor'a TÜRFAD'tan ''Şampiyonlar Ödülü''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?